sztgyi Creative Commons License 2019.02.19 0 0 110

Üdv a fedélzeten gereblyepörkölt !

Nagyon örülök, hogy hozzászóltál!

Ha mások is követnének, nem kéne ezt a topikot temetni.

Nekem személyes tapasztalataim csak a bemutatott OWI-633 -as játékkal/modellel vannak.

Van jó is rossz is (mármint tapasztalat). Mint valamikor említettem, a mágnesség régóta foglalkoztat. A MAGLEV-el sem most ismerkedtem meg, de még nem volt lehetőségem közelebbről ...

(Villamosmérnök vónék, igaz, kissé öregecske (72) gyakran poemizálok azzal, hogy a villamos árammal jóban vagyok, mert már párszor "kezet ráztunk" … Eddig megúsztam :) , sajnos egy igazi MAGLEV-vel nincs ilyen közeli kapcsolatom.)

A MAGLEV-vel sajnos csak a neten keresztül barátkozom, lehet, hogy elejtek nem egészen pontos infókat is. Tudomásom szerint Kínában az elsőt a németekkel valósították meg, majd saját útra tértek, és több vonaluk is van már. Ígérem, újból utána fogok nézni, hátha találok erről valamit. 

Amit tanácsoltál, meg fogom nézni !!! 

Nick neved kissé mosolyra fakasztott, nem vagyok nagy kulinarista, eddig ismerek sertéspörköltet, marhapörköltet, borjúpörköltet, csirkepörköltet, hallottam már csigapörköltről is, de a gereblyepörkölt az valami teljesen új!

Esetleg betehetnél ide egy receptet :))))))

Ha már a "nick" neveket említem, az enyém sztgyi, ami a nem túl rövid családnevemből adódott, Szentgyörgyi Péter lennék, gyakran aláírom úgy a hozzászólásaimat, hogy "Nagypapi".

Bár a modellek lennének a téma, de minden ami a MAGLEV-ről szól, úgy hiányzik ide, mint egy falat kenyér !!! Talán a gereblyepörkölt-höz is jól jön egy friss szelet kenyér! :)))

Üdv: Nagypapi

Előzmény: gereblyepörkölt (109)