Lesolo Creative Commons License 2019.02.17 0 0 34735

Köszi és üdv.

Néhány lemaradt háttérinfó..,

Bal ajtóval kapcsolatban minden müködik, belső zár, tükör, központi...belső világitásra milyenségére nem emlékszem.

 

Elözmény: Festőtől való elhozatalig minden müködött---onnét kezdve behalt a Bal ablak teljesen--a jobb pedig csak balról müködik--Jobbajtóról nem. (2 Elektromos ablakos). Ezenkivül állandóan üreset mutatott a tank, és égett a lámpa is., félig teletank ellenére. Ezt a hibás tankjelzés figurát egy  müszerteszt lefuttatása után rögtön"sikerült" elháritanom----viszont kb 3 nap után visszajött, és most már több müszerfaltesztre sem reagál---visszaállt az eredeti hibás állapot.

 

A komfort modult teljesen elfelejtettem---VW Passátnál ez szokott beázni a bal szönyeg alatt---erre gondolsz ugye? Ez vezérelne akkor az ablakokat?

 

Baloldalt,az oldalsó bizti tábla mellett-mögött ..,szemből van egy relé-tábla .,néhány relével és néhány szemből  rátüzött biztositékházzal., ebből egy Fémházas ,biztosan a ablakemelőé , mert ha kiveszem akkor jobboldali sem müködik. Ez a relétábla-fölött-elött  van egy Fekete elektronika doboz alul kb 3-4 csatival : Ez volna a Központi Elektronika vezérlő modul? Ami nem azonos az ezek szerint a ballábnál levő "Komfort központi Modullal"??

A festőnél többször inditásképtelenre lemerült...töltögették--állizólag más nem történt---akku végső soron elinditja az autót mindig---de ha néhány tekerés még kellene akkor már nem biztos---kb 15-25 perc világitás rajta akkor már kell a töltő stb---.

Hogy vannak ezek a vezérlők : Központi Elekektronika---,Ablakra szerelt Ajtóelektronika---. és Komfort modul "csereszabatossága".., pl egy bontott használt, jó , modul cseréjénél : Sima fizikai kicserélés , vagy kódólás mindenképp-mindegyiknél szükséges???

 

 

Előzmény: Vaves (34734)