Gizi aljas Feri Creative Commons License 2019.02.14 0 5 69023

Engem kezdetektől fogva mélységesen taszít az a hozzáállás, hogy vagyunk MI AZ IGAZI TÚRÁZÓK és mindenki más csak izéke.

 

A szokásos lózungról nem is beszélve, hogy aszongya "mit tettél te a túrázásért?!" 

 

Lehet, hogy sokan úgy tesznek a túrázásért, hogy nincs körülöttük transzparens és trombita, ami telefújja az étert érdemeink elismerésével.

 

Tavaszi Széll példának okáért egyike volt az elsőknek, aki a nagy OKT felújítós projekt elején bement az MTSZ-be és felajánlotta a segítségét sőt ha jól emlékszem, tagja volt Hörpölin POI pontokat gyűjtő csoportjának, gyűjtötte a OKT interaktív oldalra az adatokat szállás, egészségügy, közlekedés témakörben. 

 

Szóval per spec pont neki odaszúrni azt, hogy mit tettél te a túrázásért... hát nem is tudom.

 

Emberi vonás, hogy mindig valakihez, valakikhez képest többnek kell érezzük magunkat ... ?

 

Mit ad nekem az a tudat, hogy ÉN VAGYOK A TÚRÁZÓ a méteres kékeres és a többi hozzánk TÚRÁZÓKHOZ képest senki?

 

Nem az a lényeg, hogy az emberek kimenjenek és ismerjék meg a természetet? Már legalábbis ami még megmaradt belőle írmondónak? És ha ebben tevékenykedem, akkor nem ad elég kielégülést, hogy munkám eredményeként egyre többen járják az erdőt? Hogy a kézjegyem az, hogy van turistaút? Vagy akkor nem ezért csinálom?

 

Most fog kiderülni, hogy évtizedekig szándékosan volt szem elől eldugva a túrázás? Csakhogy ne zavarjon meg minket senki az erdőben?

 

Na mindegy. 

Előzmény: jzp2107 (69020)