Zoli_t5H Creative Commons License 2019.02.14 0 0 11068

Ha megbizhato, szaladgalos igazi retro motort akarsz, akkor vegyel egy W650-et. En 15 eve nyuzok egyet es csak ajanlani tudom. Egy gond van vele, hogy itthon szokoevente bukkan fel 1-1 elado peldany es akkor is rohadt draga, baromi jol tartja az arat. Viszont cserebe sose volt vele baj, es nem utolsosorban tok buli, ha megallok vele valahol, mindig akad valaki, aki megkerdezi, hogy en restauraltam-e, mert siman kinezik belole, hogy a 60-as evekbol szalajtottak (foleg mikor berúgóval inditom... itthon a Pannonia/Jawa/MZ triumviratuson kivul ritkan lattak az emberek berugos nagymotort :-)).

Aztan mikor olyan hangulatban vagyok, akkor bemondom, hogy igen... es siman bekajaljak. :-)))

Sokat veteranoztam, de kellett valami, ami formavilagaban hasonlo, viszont lehet vele haladni is mindenfele nyuglodes nelkul es nagyon jo valasztas volt. En szeretek 80-100-as tempóval poroszkalni (174 a vege - egyszer megnéztem - de 130 felett mar ugy cibal rajta a menetszel, hogy halalfelelme van az embernek, ezt nem arra talaltak ki) es ennel a temponal vicc a fogyasztasa, nincs meg 4 liter sem. (Na nem mintha szamitana, szerintem regen rossz, ha valaki egy ilyen hobbinal a fogyasztason rugozik, csak tenyleg annyira kevessel beeri, ha nem bunteti az ember, hogy mindenkeppen erdemes megemliteni)

 

Es nem utolsósorban nagyon jo cafe epitesi alap (bar az emlitett magas ar miatt csak azok epitenek ilyesmibol, akiknek nem faj zsebbe nyulni - mondjuk az epitkezes sose volt olcso mufaj, de jelentosen megdragitja a dolgot, ha huzos a kiindulasi alap).

 

 

Előzmény: Törölt nick (11067)