Garfield007 Creative Commons License 2019.02.14 0 0 57287

Csak pár kiragadott példa, nem mind neked szól.

- Ha egy kutyának méhgyulladása van, nem tud szoptatni, nem kell hülyeségeket beszélni.

- A tisztulás egyedenként változó, eltarthat egészen az elválasztásig és igen a távozó vér mennyisége is változó lehet. Ettől persze állatorvosi kontroll kell, de ez egy ilyen esetben alapnak kell lennie. Ha véres a szőre az is teljesen normális, majd tiszta lesz. Ebben az időben és ilyen pici kutyáknál nem vesszük el az anyát kozmetikai kezelés miatt.

- az egyre világosabb krém és majdnem fehér szín igenis albínó géneknek köszönhető, bármit is írsz erről. Nagyon sokáig mindkét retrievernél tiltott színek voltak(nem véletlenül), a divat a sztenderdet is felülírja.

 

 

Két fekete spánielt egymással fedeztetsz, akkor előfordulhat, hogy fele-fele arányban lesznek az utódok arany, vagy fekete színűek.

Pároztatsz egy arany és egy fekete spánielt, akkor könnyen előfordul, hogy mindig csak feketeutódok születnek a fekete kantól.

Két arany spánieltől mindig arany színű utód születik.

 

Általános iskolai ismeret, tényleg ügyes vagy, de fogalmam sincs, hogy ez hogyan jött ide. Meglep ha azt írom, hogy két totális albínónak is lehet nem albínó gyereke? Vagy mit is szerettél volna a borsó egyenlettel kifejezni?

 

A járásából meg levezettetek annyi mindent, hogy elképesztő, de tegyük hozzá, hogy egy laikus leírásából levezettétek a világ keletkezését...

Előzmény: II. Ábris (57286)