utaznek Creative Commons License 2019.02.13 0 0 4186

Azért egy bojlernél nem nagy dolog, hogy meg tudom e csinálni. Egyszerű szerkezet mint a faék. Az a kérdés, hogy meg lehet e csinálni. Mert amikor odamegyek, hogy csöpög, leveszem a burkolatot, és látszik, hogy a tartály lyukas, akkor nehogy már én nyeljem be a költségeket.

A másik az ajánlat készítésért a díj. Én sem kérek semmit. Attól függetlenül, hogy pl. szombaton elmentem felmérni egy házat, 3 óra telt el míg össze birtuk irni az igényeket. Nem azért mert én nem haladtam.... azután hazaértem, a jegyzetek alapján elkészítettem két óra alatt a három oldalas árajánlatot. Egy percig se volt biztos, hogy megbízás is lesz belőle. Azért ilyenkor elgondolkodik az ember a költségeken, hogy fél nap elment. És ez nem egyedi. Azért amikor 100+ kilométerre elmegyek felmérni, előtte azért tisztázzuk a helyzetet, hogy mindkét fél tudja mi a megbízás, és tudom e csinálni, de ilyenkor el szoktam kérni a kiszállási dijat. Csak a költségeket fedezőt. De ki is kötöm, hogy a szerződéskor vissza is kapja.

A harmadik. Nem egyszerű az a dolog, hogy "CSAK" mobilszám van. Ugyanis nagyon sokszor csak innen onnan szerzik meg a számot, és hivnak. Azért egy nem feketén dolgozó szakit gyorsan le lehet csekkolni, hogy hol lakik, Épitőipari listában benne van e, adószám stb. Ha felhívod megkérdezed, és már 5 perc alatt le lehet csekkolni. Hát ha meg nincs meg a hivatalos helyeken... Akkor mindenki döntse el, hogy kire bízza.

Előzmény: Calcitos (4182)