Oli99 Creative Commons License 2019.02.13 0 4 146580

"Meg kellene kérdezni az oldal üzemeltetőit, moderátorait, mi értelme ennek e pozitív-negatív nyomogatásnak, statisztikai oka vannak-e, szimplán véleményalkotó formula szerintük, vagy nem."

 

A moderátoros topikban, azt hiszem, korábban ez már volt téma, épp a napokban is. Akkori információk szerint a moderátorok ezt már jelezték az üzemeltető felé, de az nem akarja inaktiválni ezt a funkciót, maguknak a moderátoroknak pedig nincs ráhatásuk erre.

 

"Én nem foglalkozok más pozitív-negatív indexével, valaki(k)nél kihúzhatta a gyufát korábban, s a 'büntetése' ez."

 

Alapvetően én sem foglalkozom ezzel, s mint már említettem, osztom az ilyesféle véleménykifejezéssel kapcsolatos álláspontodat, miszerint "következménymentes, gyerekes, bölcsödés nyomogatózás, érvelés helyett".

 

"De nem értem, miért engem vonsz ezért kérdőre."

 

Tőled csak azt kérdeztem meg, hogy miért teszed fel állandóan ugyanazt a kérdést. A +/- mutatványt - ami attól függetlenül megjelenik, hogy a topiktárs odaírja-e a forrást vagy nem - csak mellékesen jegyeztem meg, hozzád nem kötöttem, így ezzel kapcsolatosan semmilyen számonkérési szándékom nem volt irányodba.

 

"08-73 Topiktárs szerintem ki tud állni a maga igazáért, ha szükséges, nem kell külön védőügyvéd."

 

Itt semmilyen védőügyvédesdiről nincs szó, pusztán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert láttam a kialakult helyzetet, de annak indokoltságára vonatkozóan az ég egy adta világon semmit sem.

 

-------

 

Én pedig ezennel le is szeretném zárni ezt a félig-meddig OFF témát (hacsak nem érkeznek rá további reakciók), mert én alapvetően a békesség híve vagyok, és szeretném javasolni (semmi több, csak egy javaslat) a topiktársaknak (de akkor mindegyiknek, kivétel nélkül), hogy bárki bármilyen adatot rögzít itt, jelölje meg a forrást, hogy Winmenetrend/FUTÁR vagy saját megfigyelés-e. Így pedig elkerülhetőek lennének a félreértések és az egyéb negatív helyzetek.

 

-------

Béke, és további szép napot, FaeDo! Köszönöm, hogy válaszoltál!

Előzmény: Törölt nick (146579)