Nylonisabella Creative Commons License 2019.02.13 -1 1 163

Sziasztok!

 

Sokatokkal már leveleztem is e-mailben, ők már picivel jobban ismernek. :) Szóval, nő létemre nagyon-nagyon érdekel ez a téma és elkészítettem egy kérdőívet. Ezt a kérdéssorozatot azért írtam össze, mert - ugyan nő vagyok -, nagyon felizgat, ahogy és amennyira imádjátok harisnyás lábainkat. Sok harisnya és láb, illetve egyéb testrész imádó férfival beszélgettem / vagy voltam együtt már, mindig is érdekelt ez a téma egy kicsit komolyabban. Hálás lennék, ha kitöltenéd, biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas eredmények fognak születni! :) A kérdőív természetesen teljesen anoním, itt a szexualitásé a főszerep, engedd el magad és a fantáziádat, a jobb kezed elég lesz a válaszok megadására, a ballal Rád bízom, mit művelsz. ;)

 

Fontos: sajnos az ingyenes verzió csak 10 kérdést enged meg, így két részre bontottam, tehát okvetlenül töltsd ki mind a kettőt! Először az elsővel kezdj, a kérdések épülnek egymásra, a második végére kicsit szaftosabb kérdések is felmerülnek, illetve hálálm jeléül ajándékot is hagytam. :)

 

Kérdőív a harisnya imádatáról ELSŐ RÉSZ

Kérdőív a harisnya imádatáról MÁSODIK RÉSZ

 

Érdeklődés esetén később, ha lesz elegendő válasz szívesen publikálom az eredményt. Fontos, hogy a kérdőív teljesen anoním, semmilyen adatot nem kér!!