HEV Creative Commons License 2019.02.13 -3 2 68999

Valójában másnak is szól ...

 

Itt az indexen ez a csoport 20-30 ember játszóterére esett vissza és lehet, hogy ezzel már sokat is mondtam. Nem vagyunk egyformák és nem is kell, hogy egy véleményen legyünk. Van itt egy dolog ami viszont közös, a természetjárás szeretete, az az élmény amit keresünk és a magunk igénye szerint meg is kapunk.

Az utóbbi évek "plázaturistái" a politika hozománya, majd elmúlnak. Sokan sok évtizede járjuk ezt az országot mert szeretjük, meg szeretnénk ismerni és vannak akik ennél is többet szeretnének, megismertetni másokkal is.

garass sporttárs és társai adni is szeretnek nem csak kapni. Teszik ezt a maguk módján a maguk lehetőségei szerint. Meg szabad próbálni másnak is, hátha jobban tudják.

Tudjuk, hogy a tábla rendszer nem a természetjárók sara, az egész egy  nem hozzáértő döntés hatása. Nyilván nem ismerik be, miért is tennék?

Jelzés felújítás? Persze, hogy jó ha van. Igényes munkát várnak Tamásék és ez jó. Van akinek ez nem tetszik? Van, és akkor mi van, az itteni két tucat ember véleménye akármi is lehet nem mérvadó.

Heyjo és segítői nagyon jó dolgot hoztak össze, tetszik az MTSZ-nek? Igen, pld. a vadászati korlátozásoknál rendszeresen használták is. 

Hörpölin és mások túrabeszámolói nagyon sokat segítenek, Ők is teszik azt amihez értenek és jól csinálják.

Ha mindenki csak egy picit, egy icipicit is adni tud azért, hogy másoknak segítsen az jó, ha valaki elfogadja a jószándékú segítséget az is jó.

Ha minden megye természetjárói annyit tudnának adni nekünk mint a BAZ megyei sporttársak akkor azért előrébb lennénk de nem tesznek annyit és nem is fognak.

Nem kell hozzá sokat felhasználni az ujjaimból, hogy megszámoljam, hány megye vállalta fel, hogy itt is megoszt hasznos információkat! 

 

Ha ezután azt mondják, hogy "kapjátok be" én megérteném, bár Ők úriemberek! Max. hallgatnak.

 

Aki csinál valamit azt lehet kritizálni, ennél persze valóban jobb, kényelmesebb ha nem csinálsz semmit. Valóban jobb?

 

Akinek nem inge stb.

       

Előzmény: Tavaszi Széll (68996)