Teraband Creative Commons License 2019.02.12 0 0 11371

Szia!

Nekünk négy gyerkőcünk van, 5-8-10-13 évesek. Sokáig két darab 5 személyes autóval jártunk ide-oda, most nyáron vettünk egy nyolc éves használt, 7 személyes C-Maxot, korábban Suzuki SX4-ünk volt. 

A három gyerekülés is befért még az SX4-be is, de sokat kellett vele sakkozni, a középen lévő ülés kicsit "félsódérosan" volt a sorban. Nyilván szoros volt a hely, és ha becsaptam a három gyerekre a hátsó ajtót, akkor "megdöccent" az egész gyerek-sor, de sajnos nem volt más megoldás.

Aztán, ahogy a legnagyobbik gyerek lett egyre nagyobb, az ő gyerekülését már lehetett magasítóra cserélni, és az ülésmagasítóval már simán meg lehetett oldani az ötszemélyes kocsiban a gyerek-sort. Na, ekkor jött világra a negyedik gyerkőc... :-)

 

Szóval, szerintem, ha egy SX4-be befért a három gyerekülés, akkor némi fifikával a legtöbb 5 személyesbe bele lehet szorítani a három ülést. Ha viszont a legnagyobbik gyereked már ülhet magasítón, akkor könnyű dolgod van, a legnagyobb ül középen magasítón, a két kisebb pedig szélül, gyerekülésben.

 

 

 

Előzmény: egercsaba (11370)