Értékelem a türelmed és köszönöm a válaszod. Valóban felfoghatatlan számomra is, amekkora patáriát ekörül a szar körül verek. De hidd el, hogy ezt nem tudatosan csinálom, egyszerűen hajt vmi erő efelé. És persze én szenvedem meg a legjobban. Uszony nélkül tóban leúszok 15 métert. Tengerben talán nem, ott nehezebb. Túloztam valóban. De akkor is gondolhatod, hogy nem a víziszonyos csibefajta vagyok. Ja, nekem a Sáringer Károly maga mondta, hogy amiről beszélek arra minden úszó képes...
Azért vagyok rákattanva az ügyre, mert retardáltnak érzem magam, amiért nem tudom megcsinálni, míg nyaranta egyszer pacsáló átlagemberek is kb elsőre ráéreznek... Szerintem elég indok, hogy nem akarom magam retardáltnak érezni minden nap, amikor ez eszembe jut.
Kérdezd csak meg bármelyik ismerősöd, meg tudja e ezt csinálni, és látni fogod miről beszélek. Olyan válaszokat fogsz kapni, hogy "ja egyszer próbálgattam de ez könnyű", meg "igen meg tudom csinálni, de ki nem?", meg "igen, kicsit rá kell érezni de hamar összejön", VAGY azt a választ fogod kapni, hogy "még nem próbáltam ki", de hidd csak el, bárki (te is) kipróbálja kb azonnal menni fog neki, csak nekem nem mert egy lúzer vagyok. Megyek is fül orr gégészetre magánrendelésre megkérdezni mi van, mert gyakran bedugul az orrom lehet polipom van úgy meg nem csoda ha nem sikerül. Nagyon szarul érzem már magam emiatt és nem tudom kontrollálni sajnos.