WattieNo1 Creative Commons License 2019.02.11 0 0 68328

Üdv!

 

Említettem, de itt is írom: én csak azért kezdtem foglalkozni a Feneketlen-tóval, mert dobtam egy hátast attól a sok sületlenségtől amit többek közt a Wikipédián írtak.

A Draskoviccsal pedig azért, mert ezen múlt, hogy a másik nyomdába kerülhessen. Mivel ennek semmi köze a Feneketlen-tóhoz, nem is kívánok jobban belemélyedni. (Egyelőre!) :)

 A végét pedig valóban kicsit összecsaptam, mert jobban belegondolva valami gótbetűs írásban herr Draskovicsnak volt írva. Tényleg nem sok köze lehet a grófi családhoz, annak ellenére, hogy a dátumok egész jól passzolnak. :)

 

A banknál a "vásárolta" után nem véletlenül tettem kérdőjelet. Nekem is bizonytalan volt a dolog. Viszont ezt a Laczko (korábban rosszul írtam) N. urat megkeresem, hogy honnan szedtem az infót. Úgy rémlik valamelyik térképre volt ráírva, de lehet, hogy csak annyi, hogy "megvásárolta" és az nem volt odaírva, hogy kitől. (?)

 

Köszi a kiegészítéseket. Mindjárt nézem azt is amit küldtél.

 

Egyébként a számomra bizonytalan részeket (Pl.: a birtokviszonyokat) nem írtam bele. Úgy gondolom a történet szempontjából nincs is jelentősége.

Előzmény: Soldaros (68326)