Totti92 Creative Commons License 2019.02.11 -2 11 36

Párommal egy belvárosi fitnesz teremben voltunk. Fél órával zárás előtt már senki nem volt rajtunk kívül. Kitaláltuk, hogy mi lenne, ha kicsit meztelenkednénk. 

A fitnesz úgy van kialakítva, hogy egy belső folyosó összeköti a fiú és a lány öltözőt, a zuhanyzók között, és ezen a folyosón van a szauna is. Azt találtuk ki, hogy miután bemegyünk az öltözőbe, ő áthozza a cuccait a fiúba, én meg átköltözöm a lány öltözőbe.

Meg is tettük. Szépen levetkőztünk, ő a férfi öltözőben, és a nőiben. A köztes ajtót nyitva hagytuk és közben beszélgettünk, majd elmentünk zuhanyozni. Gondoltuk, hátha valaki betéved, és az milyen izgalmas lenne. De nem jött egyenlőre senki. Még mindig volt bő 20 percünk zárásig. Ezért elkezdtünk meztelenül mászkálni a folyosón, benéztünk a szaunába, meg ilyesmi. 

Gondoltuk ki is mehetnénk a konditerembe, de azt már nem mertük bevállalni.  Csináltunk pár vicces fotót, majd végül felöltöztünk. A recepciós lány semmit nem vett észre. Elköszöntünk, és ennyi.

 

Egy képet azért feltöltök a páromról a szaunában. Ezen a képen úgysem "felismerhető", de a lényeg azért jól látszik így is.