Persze, ismerem az IGO-t régebben mikor külön GPS-em volt, sok évig használtam. Aztán mióta már van tablet meg okosteló, elmaradt. Tudom, létezik erre is, anno letöltöttem, de nem igazán használtam.
Offline-ra maps.me -t használok, az eddig bejött. Megnéztem tegnap a szerbiai utolsó RT kutat is tudja, elég sok minden benne van. Letöltöttem mind a 4 ország összes térképét, így ha offline kell, arra is meglesz a lehetőség.
Nyilván ha minden áll, akkor állunk. Ebben már otthonosan mozgok, ha valaki beragad reggel a gyorsforgalmin az aluljáróba, akkor tudom hiába is kerülök szinte bárhova, mindenhol hasonló lesz a szitu. Arra viszont hasznos, hogy lehet órákkal előtte tudod, hogy gebasz van - mert egy 10km-es torlódás vélhetően nem fog megszűnni percek alatt - és át lehet gondolni az aznapi lehetőségeket.
De messze van még az augusztus, addig bármi lehet, csak szeretek több lábon állni ebben is :)
Szerbiában/Macedóniában használható mobilnet meg ettől függetlenül is jó, vagy 18 órát leszünk ebben a két országban egy irányban (mondjuk visszafele kevesebbet), sose árt, ha nem vagyok elvágva a külvilágtól. Egyfolytában 18 órát net nélkül az elmúlt 10 évben nem voltam, munkahelyi ártalom :(