hörpölin Creative Commons License 2019.02.08 -1 1 68951

Csak szép sorjában, mint a falusi bíróság!

 

1. Nem szégyellem, egyszerűen csak azt konstatáltam, hogy a honlap átalakításának egyik stádiumát észrevették, észrevettétek.

2. Az angol szöveg teljesen a saját szüleményem, hogy úgy mondjam, én követtem el magányos tettesként. A hibáival tisztában vagyok.

3. Több külföldi túrázós gyűjtőlapra is be van ajánlva az oldal, most újra átnézem majd ezeket és keresek új oldalakat is. Ha van tippetek, hol lehet még ajánlani, ne fojtsátok magatokba! :-)

4. Heyjoe-nak van már szállásajánló oldala is? Na, majd utánanézek és ajánlom azt is! Nem is tudtam róla. Viszont van részletes, angol nyelvű túraleírás már szinte a teljes útvonalról - itt már csak a Cserehát és a Zempléni-hegység hiányzik.

5. Épp most bukott meg a TuristaShop a szememben, mert külföldre nem vállalnak szállítást. Egy ánglius keresett meg vele, úgyhogy neki majd postázok egy OKT igazolófüzetet.

6. &son már felnőtt ember, középfokú földmérői és felsőfokú térinformatikusi végzettséggel. Már van munkahelye is, szóval dolgozó ember. Egyébként nem túrázik. De keményen koptatja a turistabakancsait a terepi felméréseknél. Szerintem az utóbbi időben jóval több kilométert tett beléjük, mint én a sajátjaimba! :-)

Előzmény: jzp2107 (68950)