GTI100 Creative Commons License 2019.02.08 0 0 7159

Szuper köszi így már indul.  Kondi cserével kezdtem de a régivel is megy.

 

A story röviden 7089 és 7100 hozzá szólásokban már írtam hogy nem megy bele a víz csak szörcsög.  Az első, ismerősök által ajánlott szuper szerelő anélkül hogy bármit mért volna csak hosszasan nézett meg fülelt majd azt állította hogy a programkapcsoló a hibás de majd ő szerez. Aztán eltűnt sms-re se reagált. A programkapcsoló ajánlat kérésemre az Orczy még csak nem is válaszolt.  Mivel pont te  írtad hogy  nem valószínű  programkapcsoló hiba, továbbá az egész pali nagyon gyanús volt nekem már a burkolat leszedése során is komoly kihívásokkal küzdött és minden egyes csavar kicsavarása után öt perc néma nézés volt, meg el is tűnt  hívtam egy másik szintén ajánlott szerelőt. Ő azt mondta, hogy belefolyt a víz a motorba és az ettől leégett. Motor valószínűleg nincs már a 18 éves géphez de egyébként is elég drága lenne és ezzel elköszönt. valóban nem tűnt ésszerűnek 40-50 ezer Ft-ot rákölteni egy ilyen öreg gépre hiszen bármikor jöhet megint egy drága hiba és 90-100 ezer Ft körül már 3-5 év garanciával új gépet lehet kapni. Így aztán vettem egy új szintén Whirlpoolt és a régiből csak kíváncsiságból kiszedtem pár dolgot. Nos ezek után látható a motornak semmi baja, az ürítő szivattyú is tökéletesen működik.  Csak kifizettem az első szerelőnek 8.000 a másodiknak csak? 6.000 Ft-t gyakorlatilag a semmire.

Most hogy a motorról is kiderült hogy megpróbálom majd Jófogás meg barkács fórumokon eladni  amit csak lehet hátha valami kis apró visszajön a kidobott pénzekből.

 

Whirlpool ADG 931 /2 IN mosogatógép alkatrészek: motor szivattyúval, ürítő szivattyú, kosár, görgők, szórófejek stb után publikus e-mail címemen lehet érdeklődni. Budapest és környéke előnyben.

Előzmény: W124E300TDT4MATIC (7158)