jo_lenne_tudni Creative Commons License 2019.02.08 0 0 33186

Nem annyira rossz a szelvedelme. Nalam elofordul, hogy 5 fok kornyeken meg elmegyek munkaba vele egy farmerben, a combom teteje szokott fazni. 

Kesztyuben evek ota sima nyari/atmeneti kesztut hordok, a fulek mogott markolatfutessel tok jo. A plexi ugy van beallitva, hogy az elso bogar a homlokomra jon. 

 

Az elso kerekrol felverodo vizbol sem sok er, mas motoroknal pedig a gyertyakra dobja az elso kerek a vizet, gyujtaskimaradast okozva. Hatul a kipufogo es a rendszamtarto pedig jol burkolja a kereket es onnan sem jon aldas. Aprosagnak tunnek, de mentem R1200GSA tulajjal, neki felverte a combjara a hatso kerek a vizet, kiss_atti kuzdott a CT-vel sokaig, mert az a sarat a hatso doboz zarjaba dobta fel.

 

A bukocso kotelezo. Nekem a Givi bukocsovon es Givi doboztarton szepen fekszik a motor, a egyedul a tukor sarka er le eldoleskor (el fog dolni). Se a fenyezes, se a kipufogo nem er le. Temposabb elcsuszasnal is szepen ezeken csuszott a motor, mindketto esetben amit volt "szerencsem" latni egyedul az elso labtarto szakadt le, de az a hatsobol potolva lett, labon ment tovabb mindket motor. 

 

Az ara, a megbizhatosaga es a hosszu ido alatt kiforrottsaga (belertve a 3rd party kiegeszitoket is) lett a hibai ellenere ilyen elterjedt motor imho. 

Előzmény: Motoros73 (33185)