Hűű ez nagyon hasznos link köszi!!!
én szűk 4 napot hagynék erre a részre :) De ezek biztos olyanok lesznek, hogy nyitás előtt már topogunk az első helyen, és záráskor esünk ki az utolsóból, meg este haza félholtan.
Valamely része már összeállt, mert körutazásos linkekből már jól megoldható, de van 1-2 olyan hely, ami nagyon messze van mindenből, és nem is tudom megéri-e csak azért annyit utazni :O
- van egy Korinthosz, Mükéné, Epidaurosz és Nafplion, Argosz, Tirrünsz kör (ide még lehet beteszem majd olümposzt) , mert ezek közel vannak a Tolo környéki szálláshoz. Ez érkezés utáni laza vasárnapnak jó :)
- egy másik Athén az Akropolisszal, Szunion - hétfőre
- meg egy harmadik már útban Thesszalinikibe Delfoi, Tembé-völgy, Meteora, Thermopülai-szoros, Thesszaloniki. Bár itt a Meteorák eléggé kiesnek és neccesen sok, lehet a felső felére majd inkább külön visszanézünk Szalonikiből :D - ez a szerda
Ha 4 napot hagyok Tolo környékén, még egy kedd szabad is marad, amihez néztem a kimaradó Misztras, Monemvaszia, Vathia helyeket, de ezek még egymástól is baromi messze vannak, nemhogy egy körbe :O Nekem ezek nem is mondanak semmit, szóval majd megnézem mi micsoda, és megéri-e.
De így felosztva elegendőnek tűnik ennyi nap. De ha ellenvetés van, meghallgatom :)