oribalint Creative Commons License 2019.02.05 -1 0 1829

Sziasztok! :)

 

Őri Bálint vagyok és szeretnék veletek megosztani saját tapasztalatom útján egy szuperül működő fogyókúrás módszert amivel 5 hónap alatt fogytam 40kg-ot. 2018 májusában még 116kg-ot nyomtam a 176cm-em mellett. Addigra már úgy éreztem hogy nagyon nem leszek jóban magammal, az önbizalmam romokban hevert, kifogások sorait vetettem magam elé és a fogyókúrás kapszulák világába menekültem. 

 

Aztán sikerült megismerkednem egy emberrel aki ugyan nem ezzel foglalkozik, de motiválni kezdett hogy változtassam meg a gondolkodásomat és meg fog változni az életem. Válóban működik a dolog, ugyanis ahogy a kezembe vettem az életem irányítását, úgy elhatároztam hogy már pedig most le fogok fogyni és meg fogom tartani a súlyom a fogyás után is. 

 

Nem kellett hozzá sem gyümölcs diéta, sem olyan étrend amitől ”éhen hal” az ember, utána pedig néhány nap sanyargatás következtében a farkaséhség effektus miatt a leadott 0,3-0,5kg-ból lesz plusz 3-5kg amit visszahízunk.

 

Egyszerűen elkezdtem mozogni. Itt persze jönnek az újabb kifogások hogy “De nekem nincs időm” “Nincs energiám”...stb nagy szeretettel közlöm mindenkivel hogy, igenis van. Az első futásom az úgy nézett ki hogy lekocogtam összesen 200 métert nagyjából öt perc alatt. Tudjátok mennyivel fejeztem be szeptemberben? Naponta futottam 15-20 km-ert, 1-1,5 óra alatt. A szervezetem annyira átalakult hogy most már normális étkezés mellett tartom a súlyomat szeptember óta. Ha fogyni szeretnék még, akkor elég néhány elmét kivenni az étrendemből és meg is van a varázslat, mostanra teljességgel átvettem az irányítást a testem felett.

 

Itt jön a te részed!

Ha szeretnéd te is megtapasztalni ezt a csodálatos élményt, mindössze annyi a dolgod hogy küldj egy bemutatkozó e-mailt az ori.balint@icloud.com címre és összeállítjuk együtt a te személyre szabott