Törölt nick Creative Commons License 2019.02.04 0 0 550

Nagyon jó és elgondolkodtató a hozzászólásod :) ! 

Az mondjuk mindegy szerintem, hogy minek nevezzük őket: kurva-pillangó-prostituált, mert ezek csak szavak. Olyan ez, mint amikor a legnagyobb kisebbségünk kikérte magának a cigány megszólítást évekkel korábban és csak romának lehetett hívni őket - mégsem változott semmit a világ hozzájuk állása, így most már újra merik magukat cigánynak nevezni. Szerintem nem a megnevezés számít, hanem amit mögé gondol az ember.

Szóval én is elgondolkodtam reggel, hogy minek nevezzem őket, de végül a legismertebb kifejezés mellett döntöttem és nem amiatt, mert lenézném őket. Nem rég találkoztam pl egy másik dunántúli megyeszékhelyen élő barátommal és ő mesélte, hogy járkálnak a barátaival egy ilyen hölgyeményhez, aki amúgy alföldi sok száz km-re tőlük és tanárnőként dolgozik, de szüksége van a pénzre és pont azért jár ilyen messzire űzni az ősi mesterséget, hogy még véletlenül se fusson össze senkivel a környezetéből, mert előttük szégyelli. 

Számomra ez a csókolgatós félelem csak onnan ered, hogy sokan írják az adatlapjukon, hogy csók csak szimpátia esetén. Igen nehezen tudom elképzelni ezt a tevékenységet anélkül. Amúgy még az ősszel el is szántam magamat, hogy pont a gőz kiengedése címszóval belevágjak a lecsóba, de a vidékilányokon a helyi kiszemeltem pont előtte napon tűnt el az oldalról - amikor tényleg fel is akartam hívni. Aztán egy pár napra rá megtaláltam a pesti lányok között. És akkor egyből meg is undorodtam tőle, mert még mifelénk nem gondolnám, hogy megszakad a munkától, de a Corvin negyed környékén már tényleg átmehet rajta a fél világ és ez engem valahogy zavar. Szóval akkor valahogy fel is adtam ezt a dolgot. 

Velem egyébként az a gond ilyen téren, hogy úgy saccra az itteni hölgyek 5 %-a jön be kinézetre és szeretem látni az értelem jelét az arcukon is a fotókon. Viszont az az 5% pont olyan, akibe simán szerelmes is tudnék lenni, ha a belsejük is megfog. És ez tényleg problémás tud lenni! A maradék 95%-ot meg bottal sem piszkálnám ingyen sem :D ..

Szóval bennem egyelőre még érlelődik csak a gondolat és még bizakodok, hogy más lehetőségeket ki tudok használni - mielőtt ide fordulnék ;) !

Előzmény: Singer varrógép (549)