KissMe Creative Commons License 2019.02.02 0 0 162835

Sziasztok!

Én 2007-2008-ban voltam itt aktív tag, és annak ellenére, hogy már nincs forgalom ebben a topikban, még mindig bent van nálam a kedvencek között. Mostanában sem jártam errefelé, már november vége óta nem olvastam a fórumot, ma viszont beléptem, és láttam, hogy vannak itt is újabb hozzászólások.

Nagyon szerettem ezt a topikot, nekem is sok segítséget, támogatást adott. 2009. március végén született meg a kisfiam, lassan 10 éves lesz, igazi kis pasi, imádom!

Az életem úgy alakult, hogy 2015-ben elváltam, aztán sokáig egyedül voltam, és csak két hónapja talált rám újra a szerelem, szó szerint, és most nagyon boldog vagyok. A páromnak két kislánya van, majdnem egyidősek a fiammal. Már az első randin tisztáztuk, hogy ő nem akar több gyereket. 43 éves leszek az idén, de a válásom óta azért volt bennem egy kis remény, hogy ha új társat találok, akinek mondjuk még nincs gyereke, vagy ha van is, de szeretne közöset, akkor szülök még legalább egyet. Sajnos nem így alakult. Pedig annyira élveztem a felkészülést, a babavárást, és igen, voltak nehéz időszakok, ezekben viszont itt is találtam segítséget.

Sajnos megszakadt a kapcsolatom a legtöbb taggal, egyedül aszil jelölt be még annak idején iwiw-en, aztán facebook-on is, vele ismerősök vagyunk. Most egy kicsit vissza is olvasok. :)