cassano71 Creative Commons License 2019.01.27 -1 0 108405

Lehet Lutont írni, de ha egyszer LTN a rendes neve?

 

Ez tetszik:-) City-re innen szerintem senki nem jár, ugye nincs oda közvetlen járat BUD-ról, innentől nem is fog előjönni csak minden szökőévben egyszer a neve. Bár a LOT-nak lesz egy közvetlen BUD - LCY járata február közepétől, de azzal valószínűleg nem az ide írogatók fognak repkedni jellemzően. LCY-nek kétség kívül lehetnek előnyei, elsősorban az hogy gyakorlatilag a városközpontban van kis túlzással, meg van mellette több olcsó/jó szálláslehetőség is.

SEN szintén nagyon ritkán jön elő itt, most meg is szűnt a Flybe járat, de van az Easyjet. Azt hiszem SEN-el szimplán annyi van, hogy nagyon munkásjárat lehet, tehát aki Kelet-Londonban lakik vagy éppen Londontól keletre valamelyik kisebb településen annak ez tökéletes járat, de ők nem írnak ebbe a topikba, aki egynapozni járkál Londonba vagy éppen többnapozni az meg nem SEN-re fog repülni.

LGW az elvileg csomószor szóba kerülhetne, nagy reptér is, de mégsem mert sem a Ryan sem a Wizz nem jár oda innen. Mivel a topiklakók, ahogy én látom, kb. 90-95%-ban előbb említett két céggel mennek így innentől az, hogy valaki LGW-re repült az Easyjettel szintén nem egy gyakori téma itt, én konkrétan ilyen beszámolóra nem is emlékszem.

LHR az nem fapados reptér, szóval maradt LTN és STN, na ez a kettő viszont napi szinten kerül elő tényleg.

Most látom, annyi rövidítést írtam, hogy ha keeper ezt meglátja ki fog átkozni :D

Előzmény: Jahno (108404)