Czimbály Creative Commons License 2019.01.26 -1 1 68864

Teljesen igazad van - de... :)

 

Én alapvetöen egy fapados turista vagyok, nem szeretem a kütyüket az erdöben - azon a véleményen vagyok, hogy amúgy is annyira meghatározzák napjainkban minden pillanatodat, legalább kint a természetben legyek én, a gondolataim, a turistajelek és szükség esetén a papírtérkép... :) 1-2 éve volt, hogy kocogtam egy teljesítménytúrán és egy gyorsabb kollega lelassított mellettem kigúvadt szemekkel, hogy jól lát-e, hogy papírtérképpel tolom, tényleg létezik még ilyen...?? :)

 

Amint a memoárjaimban megírtam, a Cserehátban elvesztettem ilyetén a szüzességemet, és be kell vallani, hogy rengeteg idöt és energiat spórolt meg az app., de mint írtam is, nem szívesen simogatom a telefonom az erdöben... Az ÉZ:n ez valszeg elkerülhetetlen lesz, annak ellenére is, hogy a füzetben kiváló honvédségi alapra készült a térkép.

Meg alapvetöen más a "feeling:je", ha jelzésen haladsz és nem úgy, hogy csak a GPS mondja meg, hogy az itt egykoron haladt valami nyomvonalát próbálod követni... Meg pl. nekem tetszenek az ízléses ÉZ útjelzök is, remélem még lesz belölük terepen sok.

 

Így van, jó utat mindannyiunknak, aki rászánja magát!

 

PS: a jó hosszú "Tolna Megyei Pirosról" nincs senkinek se infoja, lesz-e azon bármi mozgalom vagy milyen koncepció alapján született? Az is egy több száz km:es összefüggö jelzés...

Előzmény: hadidoki (68855)