Hang-mérnök Creative Commons License 2019.01.25 -1 1 52120

Miben hazudtam, nagytudásúkám ???????

 

Abban, hogy lükék vagytok a stúdió technikához ?

Nemigen hazudtam, mivel én voltam stúdióban és otthonomban is az van.

 

Abban hazudtam, hogy Bigi - mobilnepper volt ?

Abban sem, mivel az volt.

 

Abban hazudtam, hogy Bigi behozatott nagy - nehezen egy telefánkot, egy csomó problémával, melynek ki tudja mennyi gondját oldotta-oldatta meg mással és most fél misiért hírdeti ezen szerkezetet ? Csak nagyon halkan megkérdezve, milyen a fejek állapota, mivel arról úgye, egy fikarcnyi kép sem született nem véletlenül. -> amúgy minden útszélen le lehet akasztani egy telefánk fejet, tehát Önnnek eszerint nem gond egy ilyet beszerezni - kicserélni - illetve beállítani.

 

Ne vicceljünk már egymással, ábrákat, állítólagos mérési adatokat én is fel tudnák pakolni, de a vevő, a tényleges - az orra előtt és látott adatokra kíváncsi, melyre Bigi-kénk képtelen lenne prezentálni, a vevő számára.

 

Szóval mielőtt minősítenél bárkit is, gondolkodni is kellene. Min ? Más olyan irányú minősítésén, melyet meg tetszett tenni, illetve a valóságon, mármint azon, hogy ezt nevezett el is adja, egy épeszűnek, egy olyannak, aki szeretne egy stúdiómagnót, de nem mindenáron és nem egy roncsot !

 

Szóval lehet hazugnak minősíteni, de szt sem tudja Ön, hogy miért is teszi. A tények, viszont tények, melyeket le is írtam.

Előzmény: Dr. Hertz (52119)