rizsa79 Creative Commons License 2019.01.25 0 0 14278

Mikor rákérdeztem nálad a munkahelyi problémákra, amit állítólag fontosnak tartasz, akkor is úgy pattintottál le, mint a büdös bogarat. Na ezek után kinek van kedve érdeklődni a problémáid iránt?

Azt hiszem többször leírtam, hogy ha valaki csak anyagi előnyért tesz meg bármit, arról mi a véleményem. És nem csak a lábukat széttevő nőket sorolom ide, hanem pl. azokat is, akik csak pénzért, hírnévért elvállalnak egy olyan melót, ami súlyos környezeti vagy társadalmi károkat okoz. Pl. az ingatlanfejlesztők, akik drága pénzért építik a lakóparkokat, miközben lakásínség van egész Kelet-Európában.

Már azt is leírtam, hogy a legtöbb házas ember nem csak azért házasodik, hogy meg legyen oldva a lakhatása. Jól-rosszul, de választ valamilyen szempont alapján. Biztos, hogy ebben benne vannak a megélhetési szempontok is. De az is ott van, hogy anno a Jóskát vagy a Marit szépnek látta vagy kedvesnek, akivel jó lesz az élet. Felháborítónak tartom, hogy itt és máshol is általánosítasz a házas vagy kapcsolatban élő emberekre, és lekurvázod vagy hímsovinisztázod őket. Írhatnám, hogy minket, de igazából nem vettem magamra a véleményed.:)

Aztán ez az "el tudná tartani magát"-dolog, ezt már közben te magad is javítottad, mert beláttad, hogy sokaknak még tartaléka sincsen. Mert elmegy a fizetése a kajára, rezsire, és akkor még nem volt orvosnál (és most a munkahellyel rendelkezőkről írunk!). Nekem most szerencsém volt, mert legutóbb viszonylag jó időpontot kaptam (3 hetes határidővel) a nőgyógyászati rákszűrésre tb-alapon. Nincs annyi pénzem, hogy megengedjem magamnak a magánorvost. 

Majdnem úgy alakult, hogy le kellett mondanom az időpontot, és másikat kérni, aztán ki tudja, az mikor lett volna?

Előzmény: bolond halál (14265)