bolond halál Creative Commons License 2019.01.25 0 0 14271

Esetleg lett volna egy "dzsentrifiú" ismerősöd számomra, aki "elkártyázhatja" a "vagyonomat"? Kösz, nem kérem. XD

Ez egy nagy ütőkártya, a feminista bélyeggel ellátott nőknek szeretik lobogtatni az elvált pasi témát. Te sem először említetted. :) Igaz, hogy inkább hímsovik emlegetik, hiszen persze, hogy egyetlen nőnek kéne megmentenie a világ összes elvált pasiját, vagy legalább érezze magát rosszul, legyen bűntudata olyasmiért, amit soha nem követett el (vagyis nem semmizett ki válás során egy pasit sem, illetve nem követel horribilis tartásdíjat)

Azt gondolom, ha valakinek van rendes munkája, akkor addig kell menni, amíg nem talál egy albérletet. A lehető legtöbb fb csoportban benne kell lenni, a lehető legtöbb hirdetőre ráírni, főleg a frissekre, hogy első legyen az ember, és ha nagyon szorít az idő, hirdetést kell feladni ingatlan.com-on, jófogáson, és ahol lehet. Nekem egyszer egy nap alatt kellett albérletet találnom, az durva volt. Tudom, nő vagyok, ez rossz pont...

Ugyanaz a helyzet, mint a kurvaságnál. Legyen egy minimum az, hogy "nem kerülök az utcára, bármi is történjen". Benne van a pakliban, hogy mégis, de nem szabad, hogy egy opció legyen.

Előzmény: rizsa79 (14261)