anorche1 Creative Commons License 2019.01.22 0 0 13072

Eddig a Ceriflex Selena Comfort 22 vákuummatrac volt a kiszemelt(https://www.matracguru.hu/termek/ceriflex_selena_comfort_22_vakuummatrac), mar irtam is nekik, jelenleg a valaszomra varnak, hogy rendeljenek nekem belole februar elejere. Viszont lesz az aldiban az Aldiban 140x200as habszivacs matrac 30k -ert: https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-vasarnaptol-20190127/reszletes-oldal/ps/p/my-living-stylekomfort-matrac-1/

Par eve mar egy kanape agyon fekszem, aminek kulonbozo reszein kulonbozo reszeken kulonbozo kemenysegu, meg egy picit dol az egyik iranyba. Ezt mindenkeppen megszeretnem szuntetni, csak egyetemista kent, diakmunka mellett a ceriflex matrac draga. Nem tudom meger e tobb mint 2x annyi penzt ceriflex, mint az aldis. 70kg vagyok.

Sajna pesttol messze lakom, legkozelebb februar elso vagy masodik hetvegejen jutok fel, akkor tudnam csak kiprobalni a ceriflexet. Arra is gondoltam, hogy megveszem az aldisat, majd pesten kiprobalom a ceriflexet, es ha ugy erzem, hogy az valoban jobb, akkor az alidsat 2 honapon belul vissza veszik.