kellyboy2006 Creative Commons License 2019.01.21 0 0 41635

Hagyjad, iskolapéldája a befogadó közönségének:

 

"A végzettségemet tekintve építész technikus vagyok, de már 35 éve saját virágkertészetünkben dolgozunk feleségemmel együtt családi vállalkozásban. A kertészet mellett szerettük volna más területen is kipróbálni magunkat, nyitottságunk végett 2018 szeptemberében egy hirdetésben találkoztunk a JÖVEDELEMROBBANTÁS programmal."

 

"

DJ dolgoztam több,  mint 15 éven keresztül. Szabadságot adott ez az életforma, de rengeteg éjszakázás és nagy felelősség is együtt járt ezzel. Igen, elérhető volt vele átlagtól nagyobb jövedelem, de nagy veszteségek is elértek közben. Ez az, ami az alkalmazotti életből nem látható „mellékhatása” a vállalkozói életnek.

Majd következett a network marketing, a hálózatépítés világa. Az MLM építkezés mellett a 90-es évek elejétől voltak saját „hagyományos” vállalkozásaim is. Többek között saját kábelTV hálózattal is rendelkeztem.

Ami azonos volt az összes esetben: Mindenütt kellett a saját aktivitásom. Csak akkor volt pénzem, amikor tevékenyen részt is vettem a mindennapi melóban, nem létezett a munka nélkül semmilyen bevételem."

 

 

Gondold el, hogy van aki az elmúlt években építőiparban nem látott rációt, végzettséggel vállalkozással... Vagy épp olyan "megbízható alkalmazottai" voltak, akiket nem tudott motiválni, na de majd mlm-ben...

 

 

Gonosz Sándornak a havi 1 millióból nem futja, normális GDPR-re és magánszemélyként inkább Szja-zik meg Ehozik, mint egy adószámot kiváltana, vagy vállalkozásba végezné.  :-)

Előzmény: Párizs73 (41632)