Favi87_a3 Creative Commons License 2019.01.13 0 1 13244

Kedves Érdeklődők!

Eladásra szánjuk - mint első tulajdonosok - szeretett otthonunkat a Kondorosi Lakópark 2012-ben épült ütemének belső, udvarra néző épületében, amelynek a jellemzői az alábbiak:

Az eladásra kínált ingatlan a belső épület 2. emeletén található, világos és napsütötte tájolással. A bútorok nagy része egyedileg tervezett, színvilága letisztult. Az amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás+ 1 hálófülkés lakás nettó alapterülete 49 nm, amelyhez egy belső kertre néző 5 nm-es terasz kapcsolódik. Az előszobabútor, valamint a fürdőszobabútor ugyancsak egyedileg, asztalos által készíttetett,a konyhabútor, beépített AEG műszaki berendezésekkel kiegészített.

A LAKÁS MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra van felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség magába foglalja,a melegvíz,-valamint fűtésfogyasztás díját, a takarítást, a szemétdíjat, valamint a kertgondozás költségeit, a közös képviselet díját és a biztosítást.
A fenntartási költségek a házban kedvezőek.


PARKOLÁS:
Közterületen ingyenesen és biztonságosan lehetőség nyílik a parkolásra, de felszíni autóbeálló vagy teremgarázs bérlésére és vásárlására is van lehetőség.

 

https://ingatlan.com/28280777