V43 1279 Creative Commons License 2019.01.09 -1 1 68710

Köszi, örülök, hogy tetszenek! :)

 

Add be valami újításnak az Index részére. De amúgy ennél nagyobb gond ne legyen én azt mondom!

 

Most is írom éppen az utolsó alpesi túrának a szövegét (az idén meg jövőre szavakat az utolsó kettőben mindenki úgy értelmezze, mintha 2018-ban íródtak volna, jó lett volna tavaly végigérni, de szerencsére van miről írnom!) utána még valamikor össze akarok hozni egy főképpen képes alapú Nájvyssie bemutatót (51 csúcsos szlovák érintőpontos mozgalom, pár képet tervezek feltenni a csúcsokról és egy-két más érdekességről a megértéséhez elegendő mennyiségű szöveggel), amelynek jövő héten lesz apropója, akkor veszem át a legmagasabb szintű díjazást majd, ami az összes csúcs végigjárásáért jár. Befejeztem már november elején, de most fogom tudni majd átvenni. Ha majd ez is elkészül, akkor egy darabig nem fogok ilyesmit írni, majd legközelebb akkor tervezek ha meglesz a két hiányzó Zentral szakasz. Oda meg július előtt nem fogok menni.

 

Majd teszek fel linklistát és akkor azokon majd szépen el lehet igazodni, nem kell visszalapozgatni aki ezekre kíváncsi. Jó lenne majd összefűzni egy pdf-be az egészet, meg az SNP-t is. De nekem is csak 24 órából áll egy nap :)

 

Ha már felmerült ez a téma: az SNP beszámolóimat egyszer elkezdtem lektorálni, átírogatni, papíron. Ugye másképp látja az ember az elején és a végén is az egészet, sok plusz tapasztalat és rálátás, valamint sok élmény keletkezett útközben. Sokáig úgy voltam vele, hogy majd átírom és lesz egy valamivel egységesebb valami belőle. De aztán rájöttem, hogy így jó ez ahogyan van, így lehet látni a tapasztalati és élményekben bekövetkező lépcsőket (pl azt is, hogy milyen jó, hogy az Alacsony-Tátrát a végére hagytam) és jó úgy az egész ahogy van. Ja, meg azt sem bánom ha a rengeteg meló elmarad :)

Előzmény: olahtamas (68709)