claas patrol Creative Commons License 2019.01.09 0 0 136757

Szerbusz, és ez úton is az elnézésedet kérem. Bizonyára nálam volt a "hiba". Arra szerettem volna csupán reflektálni, hogy pl. régies és szinte filléres megoldások is voltak a tegnapokban , valamint a kereskedelemben forgalmazott és drága készitmények hatóanyaga is lehet ,az amit vázoltam. A 70-es évek nagyon elején végeztem bfi. tenyésztésből Gödöllőn , akkor még a tananyagba is szerepeltek hagyományos megoldások a háztályi viszonylatokra kivetítve. Vagy éppen , mint "történelmi" gyakorlat ,alkalmazható módszerek  stb . 

Ma már megygőződésböl is szívesen alkalmazok állattenyésztésben, tartásban , de a humán gyakorlatban is környezetbarát olcsó és hatékony természetközeli módszereket, házi-patikákat az az praktikákat .

Tiszteletben tartom a mai gyógymodokat ,sőt elismerem azokat, de nem minden esetben és mindenki pénztárcája engedi meg a drága készitmények beszerzését. Sok esetben a munkaszüneti napokon , éppen nincs kéznél vagy vásárolható meg a legjobb és drágább hatóanyag, akkor bizony visszanyúlhat akár az ember a régebbi praktikákhoz, csupán véleményem szerint. Üdv. és minden jót kívánok hús- tizenkilencre részedre is.

Előzmény: Törölt nick (136754)