Paco155 Creative Commons License 2019.01.06 0 1 216896

Még mindig nem érted.

Nem bocsánatot kell kérned.

Hanem leírnod, hogy milyen autó (ez véletlenül megvan), milyen évjárat, milyen motorral (motorkód), mivel olvasod ki a hibát, és hogyan, (hardver+szoftver), törlés után visszaírja a hibát vagy nem is törölted csak kiolvastad, mi a tünet a nem indulásnál, megpróbálja elkapni vagy csak teker, vagy az sem, van-e kompresszió, honnan tudod hogy benzin van de szikra nincs, megnézted-e már a gyertyát vagy sem, megnézted-e hogy a trafó ad-e szikrát vagy sem, hogyan nézted meg ezeket, mi történt mielőtt elkezdett nem indulni, stb-stb.

Lehet hogy te nem akarsz kisregényt írni, de ha nem akarsz akkor baszhatod, mert itt senkit sem hívnak Gyurcsóknak. (kivéve Downert aki a rendelkezésre álló információkból már kitalálta, hogy főtengely jeladó lesz a hiba. :P)

Tehát vagy azt választod, hogy leírsz MINDENT amit tudsz, és akkor talán lesz olyan aki a leírtakból tud majd segíteni vagy ötletelni (azokat neked persze meg is kell majd valósítanod) vagy elviszed szerelőhöz, és az majd megnézi magának, és meg is javítja.

Előzmény: Trperi (216895)