Törölt nick Creative Commons License 2019.01.04 0 0 19430

A kifogásolt mondatomat az akció/reakció elve alapján én személy szerint egyáltalán nem tartom túlzónak.......minden témakörben létezik egy vörös vonal, az azt átlépőket durván kell önmagukkal szembesíteni.....szerintem.

A MACSE tagdíj kérdésébe nagyon nem kívánnék belefolyni....sem a múltból eredeztetett változásba, sem a mai helyzetbe, az anyagi rész szerintem mellékes, csak ködösítése a valódi gondoknak.
Viszont ez a kérdéskör indukál egy újabb -- szerintem -- fontosabb véleményt/kérdést.
Az elveimmel alapvetően ellentétes, ha egy terméket/szolgáltatást hozzá kötnek egy bármilyen célú csoporthoz való tartozáshoz, és egy sima kereskedelmi tranzakció kapcsán adatokat követelnek tőlem, sőt "valakik" esetleg kegyet kívánnak gyakorolni (ismeretlenül) egy kierőszakolt belépési procedúra kapcsán.
Ha én CSAK adat hozzáférést akarok VÁSÁROLNI   (mert a pártoló tagság konkrétan ennek a bújtatott formája), akkor a VÉTELÁR ki/befizetése után ne akarjon tőlem adatokat beszerezni senki. SZOLGÁLTASSON és ne szívasson, ne gátoljon sem burkoltan, sem nyíltan....
Valamint NE NÉZZEN TOLVAJNAK azért mert amit kifizettem az igénybe akarom venni !!
Az sem érdekel, sőt több mint ellenszenves, ha egy szervezet ilyen módon próbál nagynak látszani !!

Annak mindig oka van, ha egy szervezet "tagságának" túlnyomó része passzív !!!
Talán ideje lenne átgondolni az ok-okozati összefüggéseket, mert nincsenek véletlenek.

Minden tiszteletem a bárhol, bármely témakörben -- és formában -- az indexelést ténylegesen végzőké.....viszont úgy érzem ezt a tiszteletet és megbecsülést nagyon nem kapják meg a MACSE-tól. Valahogy úgy látom mintha a honvédség szellemisége élne itt is tovább....ami kocka az gurítjuk...

Előzmény: Prelleg (19429)