repcsepista Creative Commons License 2019.01.02 0 0 1372

Készará szará...a jövőt nem sejthetem, mert van? -mi van? Na okvetlen bedobom a Ó Évike ó ó ó...tündér kaszinó, akölesbe a disznó -ódisz röff röff röff...
              7.: Senki ellensegge nem akarok lenni, mert az NEM lenni s Lenin él élt élni fog ha lenne foga? -almát eszem, ropog a fogam alatt...Na én mondhatom amit akit én ÉN.nem, már tul vagyok az Ópinráncos tengereken...fideljél, a Pártus Jézust HANGÁROKBA ezen gunya nlkül is bejöttek akik már levedlették...de ehez meghivva a mi is vagyunk...s mindenkinek akarja van ufója mert van több is...mint agis csingilingi birizgál zzz...
             8.: Két valaki aki talán a legreállisabb akik azstrológiával takaródzanak...na végin, hogy a Szovjet UGYANAZ AZ GAZÁR CZIONOK KONOKOK MEGETTE...na most is egykéz játék...akik most nézzünk ugy hogy az ami Czion az ténleg egy Gépezet...NA ANGYALI NYALI...nincsak főleg a szemita nagyságok sgge nyalása...semmi tröbb!!! Tróha eddig az örök jabiruzásba mindenki bele döglött lőtt, lőttek, amcsiba is...ami maga bllondi izárlerét habiruzzunk orvérzésig...na most az álmom ténlag...
             9.: A mostroha tv duma, levágták kivágtak darabokat a CZIONISTA GÉPEZETEK!!! Na egy erős golan Illonah _Hannah nélkül...látja hogy az ő haja is lobog ha a szél fujja fu fu fujdogálra beborzolódik lekonyul...bocs bllondy de gyere velem tánczi tánczi mamámak... Szóval most vissza hogy amcsi is...trotty...most mi lett az izráler/izlerel sült főtt husikákkal?
            10.: Sajnos az ami minket ket is érint...ha mindenki 4%kot csak ledobb IZRÁLERNAK...fidelem, minden amcsiba is meg az egész föld lakósa kósa is a CZION -ZSIZZI NA zsZsz adminstrációja (UN??? -pont dolgát jól végezte???) allah lett vágva, izráler meghellenésével...amit később...
            11. 9/11. vegyük hogy ha ténleg 4%kot kot kodács leskalpolnak a magyarnak hivott...na vissza, ha ezt te fizetni akarok, akkor Angyal Markol márkás...mindehoooo... milliószámra be kell vágni a csak fogyasztókat...NA MOST ha fizetni kell a NATÓ költséggeket...nincsak TUL VAGYUNK A RAIMBÓKON randok doberdók... S MÁRIS ITT IS DOBERDÓK...na nem tudom nektek levezetni...de pon ellenkeccke pont személyi ÖNTUDATTAL CSALÁD TUDAT AMI A SZEMITÁBA DE PEPITÁBA A PITÁBA...VAN SZEM, AHA...
           12.: 13 FODOR VAN A SZOK SZOK SZAKEREK...Na amit a CZION ÉPITÓI akarnak, az egy fekete allah a szemed alláh egy csokimonkikat...de az öntudats szines legyen ébenfekete ha ő van, s most te is isis...na csak Ők meg örök Hők hőcc hőcc hőcc katona...Mikor minden fekete alláh festés és barna csokoládé akkor láttam fent abba a magaba ami a kabala magaslata egy TRON SZÉKET!!! - de azt soha senki...abba soha senki bele nem ülhet mert ollan magasan van hogy DARUVAL sem lehet...na akik magyarul czion on on on...azoknak ez szabad juhturóspuna? -stargatya... azok akarnák nagy nagy nagy darukkal azaz daru madár fenn az égen...
           Innennn... Leesett a pap az ágyról twist...
...Fideljed az álmaim az valóság...azaz mi van? Jah itt a két barátunk...
...https://new-visions.com/
...http://www.hogueprophecy.com/
...hjogy az álmaim valósgg...figyelmeztetve lettem hogy ne legyél beképzlt...de azért képzezlődni lőnni...lőttem, lőttek...
...itt jól nézzél magadba ugy a szemem bensőmet bele vissza... is át át át...te zerinted UJ JERUSÁLOM FEHÉR NAKATOK LEPI SÁLOM EGYKÉZ TRONON egg gizs zsiczziboher...látod?- brrr...

Előzmény: repcsepista (1371)