Törölt nick Creative Commons License 2019.01.01 0 0 1498

Sziasztok/BUÉK!

 

36 éves férfi vagyok Budapestről (18. ker.). Barátokat és/vagy szabadidőtársakat keresek (akár egyben is). Nem untatnék senkit a különféle tevékenységeim felsorolásával, azokat majd úgyis összehangolom azokkal, akik hajlandóak érdemben közeledni felém. :) Pár dolog kizárja részemről az ismerkedést, de muszáj leírnom őket - ez évek tapasztalata, nem "keserűség", ahogy ezt egyesektől már megkaptam :) 

 

Ha életkorban nem állsz közel hozzám, a női nemet képviseled (párkapcsolatot nem itt keresek, ahogy a topik címe is mutatja, és férfi-női barátságokra sem vágyom), vagy messze élsz tőlem, akkor kérlek, NE írj! Levelezős/csetelős távkapcsolatokkal nem lehet „jóllakni”, ezért nem is szaporítom őket feleslegesen. A családos, házas emberek szintén nem az én „célcsoportom”. Kialakult baráti társaságok felé nehezebben nyitok, de ha még az alapokat sem közlik velem (tagok neme, életkora, lakhelye, foglalkozása stb.), akkor eleve esélytelen a dolog.

Nem tudok mit kezdeni telefonról elküldött rövid, felszínes üzenetekkel tipikusan ékezetek nélkül, amiknek a fele abból áll, hogy „mi érdekel?”. Én nem ezen a szinten kommunikálok, és nem is mobilról. A hosszabb üzenetek is lehetnek „üresek”, amik az írója személyiségéről nem árulnak el semmit. Szerintem érdemes erre több időt szánni.

Az ismerkedés nálam nem a Facebookon kezdődik (mindent azonnal megtudva egymásról) és nem cserélnék fényképet sem, amíg nem látszik, hogy tényleg jó irányba haladunk-e. Ezekből kifolyólag az első találkozást sem sietném el. Instantban csak a kávét szeretem, de a kapcsolataimra ez nem érvényes. :)

 

Köszönöm, hogy végig olvastad!

(az e-mail-címem nem adom meg, mivel az adatlapomon is lehet üzenetet küldeni)