rizsa79 Creative Commons License 2018.12.31 0 0 6977

amikor több nő összegyűlik, cukiskodik, szart kavar, megtárgyalja a műkörme állapotát, és hasonlóktól.

Én mondjuk műkörmöt nem hordok, de szoktam magamnak manikűrözni, mert szeretem, ha szép a körmöm, meg a munkahelyen kulturáltan kell megjelenni.:) Na most nem fogok csak azért lemondani a hajmosásról meg a körömreszelésről, mert más nőknek is ugyanaz a fontos. Szintén nem akarok ötleteket adni, de ilyen alapon lemondhatnál a vajas kenyérről is, mert vannak bunkó emberek, akik szintén azt eszik.

Ha látnád az én fodrászomat, hát azt a világot én inkább a Kill Billhez hasonlítanám. Hasonló szőke nő összeszorított szájjal csinálja egyik vendéget a másik után, de legalább nem kell szórakoztatni, az az előnye megvan.

Az mondjuk jó felvetés, hogy számon lehet-e kérni a nőiességet? Nos, én úgy gondolom, hogy ha valakit lecsesznek, mert nem műkörmözik, ahhoz nincs igazán joga senkinek (van kultúra, ahol ezt törvény írja elő az ilyesmit!). De én pl. örülök, ha olyan ismerőstől kapok tanácsot (pláne dicséretet!), aki nagyon jól öltözködik, és ért a divathoz. Cserébe én meg lelki tanácsokat szoktam osztogatni, de az még nem vált ki akkora elismerést, mint a jó megjelenés.:)

Előzmény: bolond halál (6967)