szőkeszilvi Creative Commons License 2018.12.29 0 2 409

Sziasztok!

Láttam a hozzászólásaitokat és ezért regisztráltam. Mit is mondjak??? Talán ez a legtöketlenebb, bénábban teljesítő, két mankóval sántikáló, idióta moderátorokkal küszködő oldal a kezdetek óta? nem, nem mondok ilyet! 

Ez az oldal alul marad a legalsóbb kívánalmak alatt is! Teljesen szakmailag felkészületlen, protekciós, gyenge szellemi képességekkel és kisebbségi érzelmekkel küszködő csapat, amely teljesen alkalmatlan minden webes oldal fenntartására. a legalapvetőbb dolgokat is képtelenek átlátni, szakmai felkészültségük a legalsó minimum szintet sem éri el a legjobb jó akart bevonásával sem! Idétlen, érthetetlen magyarázatok a miért nem jelentetjük meg a hirdetésed és miért nem lehet szállítani... Olyan hosszú évek óta kínlódnak, hogy mostanra már megérdemelnék a kegyes halált és dicső temetést. Az évek során láttam egy- két furcsaságot, de ezek az emberi képzeletet is felül múlják. Az a csoda, hogy a GLS még szóba áll velük, pedig a forgalmuk 30%-át elcseszik folyamatosan! Példákat let felsorolom, amik nem csak tőlem származnak, de az ismeretségi körünkből sok felhasználónak. aki szeretné visszakapni az OLX-et kérem jelezze és visszahívjuk.

Tehát a példák: 

29 óra alatt 7 alkalommal próbáltam feladni ugyan azt a hirdetést, de nem jelent meg. Megkérdeztem a következő hirdetésben: miért? és jött válasz! Tehát egy sunyi kis pöcs szórakozik az emberekkel és megteheti, mert mindenki sz...rik az egészre!

Tv hirdetés, 32" szállítással. 8 alkalommal visszadobva, hogy nem szállítható. Miért is? Nincs válasz.

Telefon hirdetés, nem szállítható, mert akkumulátort tartalmaz, amely robbanásveszélyes. Már csak azt nem tudom a másik 450.000 telefon hirdetésben akku nélkül adják?

Autós hűtő 12v. 24 literes. Nem szállítható csak XXL futárral, mert nagy a mérete és a súlya!!! 25x35x50 cm és 4.2 kiló. egy porszívó nagyobb és nehezebb!

Ezt sorolhatnám éjjel- nappal egy éven át!

Kategóriák: Autós GPS navigáció- felsorolás...Dacia, Lada, Zaporozsec, csak egy darabot mutasson már valaki ezekből! Viszont cserébe nincs Garmin, TOMTOM, Becker, stb...

Konyhai robotgép kategória egyáltalán nincs, vagy turmix, vagy reszelő

Tablet tok, kiegészítő: Kötelező kitölteni a csillaggal jelölt részeket! CPU? OP rendszer? HDD? stb...Egy toknak???  Kb szint.: egy svájci sapka rendelkezik-e útlevéllel? van-e bejelentett Svájci lakhelye? A villámhárítójáról van-e bizonylat az áramszolgáltatótól, hogy igen is biztonságos...

Sorstársaim, írjatok és hívjuk vissza az OLX-et, vagy csináljunk mi egy weboldalt, ami nem protekciós töketlenekből áll!

szokeszilvia1987@gmai.com