Warlimont Creative Commons License 2018.12.28 0 0 42

"ezek nem jó példák. ezekkel csak ideiglenes sikereket lehet elérni. ha egy-egy tárgyad van, az nem tudás. elveszik tőled, kinyírnak. nem lehet így tekintélyt szerezni."

.

.

Egyaltalan nem biztos. Ha kellö fellepessel elhiteted veluk, hogy több is van a tarsolyodban, es ez csak egy kis demonstracio volt, akkor lehet eselyed targyakkal is. Adott egy szituacio, ami mindket felnek uj es stresszes. Nekik is, mert megjelensz te, olyan targyakkal, eszközökkel, amik az ö babonas vilagukban a legdurvabb varazslatokat testesitik meg, azt amit a papjaik aktivan nyomtak nekik nap mint nap. Erre te ott vagy, a papiruszokbol megjelent egy isten szemelyesen es csodakat mutat. Na, ez nekik is stressz. Masodperceken mulhat, hogy kiraly leszel, vagy lemeszarolnak, de a siker eselye benne lehet, mert ki mer megölni egy isteni kuldöttet, aki ember kepeben lejött hozzajuk?

Miközben terdre estek mondjuk a mobiltelefon zseblampa uzemmodja eles, földöntuli fenyet rajuk vilagitva, megparancsolod, hogy azonnal adjanak neked egy palotat es 500 rabszolgat.

Előzmény: ferrreee (29)