vélemény Creative Commons License 2018.12.27 0 1 8086

Ezekre a helyekre be is mentek?

Néhány helyre biztos nem. A Szláv rakparton nincs hova bemenni, ott csak végigsétáltok, a Prokurátori palotákra is csak kívülről lehet ránézni, a Nemzeti Könyvtár is ott van a téren, oda bemenni csak a Correr múzeum részeként lehet. A  San Zaccaria Egyházkerület mit takar, azt nem értem. Közvetlenül a Szt Márk tér mögött van a San Zaccaria templom, de oda ilyen rövid idő alatt nem szoktak csoportok bemenni. A campanilere sem hiszem, hogy egy csoport felliftezne.

A kérdés a Dózse Palota és a Szt Márk templom. Ha egyikbe sem mentek be, akkor az egész kötelező program 45 perc, amiből 20 perc még a vaporetto megállótól a Szláv rakparton át eljuttok a Szt Márk tér közepéig. Kérdezz rá, hogy bementek-e.

Ha nincs a programban a belépő( és SZVSZ nagy valószínűséggel nincs), akkor a szabad időben a templomba be kell menni, mert gyönyörű. Ilyen templomot másutt nem látsz. A Dózse Palota már más kérdés,  egy napos programba én nem tenném be. Max kívülről körbe sétálni.

És utána jöhet a séta, ahogy Manipura írta. De a próbáljátok meg kihagyni a fő sétaútvonalat a Szt Márk tér és a Rialto között. A legjelentéktelenebb épületek, a máshol is megtalálható üzletek  főleg kínai cuccal és hamis táskákat áruló afrikai árusok. És  a tömeg, aki céltalanul vonul.

Előzmény: P_Lilla24 (8083)