"a házas ember tabu, legalább az ismeretség elején, egy házas nővel vagy férfival a többség inkább nem kezd."
Akkor én valami mutáns vagyok:), mert mikor anno a férjemmel megismerkedtem, nem azt néztem, hogy házas. Hanem hogy a második mondata az volt, hogy problémái vannak a feleségével. Gyakorlatilag három hónap alatt lezajlott az egész (a hivatalos része persze tovább húzódott), vagyis bejelentette otthon, hogy ő ezt nem csinálja tovább, mert talált másvalakit. Aki csak szeretőt keres, az szintén a problémáival indít, viszont ott három hónap után inkább ígérgetésbe megy át a kapcsolat. Vagyis minden szex után megígéri a házas fél, hogy majd elválik.
Ahhoz jobban kéne jelezned felé a randizási szándékodat, hogy rájöjjön, férfiként is esélye van nálad."
Általában fiatalabbnak látszom a koromnál, tehát sajnos azt hitte, hogy én vagyok a fiatalabb vagy legalább egykorúak vagyunk. Hogy kissé bonyolítsam a dolgot, párhuzamosan zajlottak az események mindkét plátói pasival, kis időbeli eltéréssel az álompasi javára. Egyikkel se kerestem a kapcsolatot, sőt inkább kerültem.Aztán spontán módon mindkettővel megtörtént a beszélgetés. Aztán azt továbbiak követték.
Lényeg, ami lényeg, hogy kiderült, mindkettő azt hitte, hogy nekem gyerekeim vannak! Azon túl, hogy még a szégyent is ki kellett lábon hordanom (ezek azt hiszik, hogy még gyereket se vagyok képes szülni), még az is kiderült, hogy mindkettő fiatalabbnak hitt az életkoromnál. Az álompasinál nem is próbálkoznék randikéréssel, mert átharapná a torkomat. De a másiknál még egy ideig reménykedtem, és hidd el, annál finomabban nem lehet jelezni a randiszándékot! Konkrétan megmondtam neki, hogy most melyik busszal járok. Aztán másnap elosont a buszmegálló mögött, és csak akkor vettem észre, mikor messze járt. Mivel mindkettő rendes pasi, ezért nem is hibáztatom őket. egyszerűen tudomásul kéne vennem, hogy az életkorom, a diliflepnim és a kancsalságom (azt még nem írtam, hogy kancsal is vagyok) olyanhátrányok, amik jelentősen lecsökkentik az értékemet a házasság piacán, Arról nem is beszélve, hogy megkérdeztem a férjemet, hogy elvett volna-e, ha már akkor kancsal vagyok? Egy másodpercig habozott, mielőtt rávágta az igent ...