Stiasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy belvárosi, 5 emeletes polgári házban lakom az 5. emeleten albérletben és ősz óta rendszeresen érzem magam úgy, ha otthon tartózkodom, mint akit agyonvertek.
Ha otthon tartózkodom, nem múlik a fejfájás, ha eljövök, lassan megszűnik. Eddig valamiért azt gondoltam, hogy az elektroszmog lehet erős, tegnap este viszont elkezdtem gyanakodni a cirkóra, ami a nappaliban került elhelyezésre. A nappaliban be van zérva egy szekrénybe, amin apró lukak vannak és felül is nyitott. Mivel most sem otthon vagyok (menekülök otthonról), a típust nem tudom megmondani, délután okosabb lehetek.
Az van, hogy ha este lefekszem aludni, becsukom a háló ajtaját, teljesen jól alszom. A lakásban régi nyílászáérók vannak, a kisszoba ezáltal jól szellőzik, sokkal hűvösebb is lesz reggelre mint a nappaliban, ahol egyébként a cirkó van. Szóval felkelek, elkezdem a napomat (otthon dolgozom ha nem fáj épp a fejem) és 10-11 óra magasságára rosszul vagyok.
Tegyek be egy CO mérőt közvetlenül a kazén mellé a szeklrénybe? Hívjak szakembert? Segítsetek plíz, van egy 5 éves kisfiam is, nem szeretném, ha valami komolyabb bnaj történne vele/velünk.
Bocsánat a naivitásért, csak tegnap jutott eszembe, hogy ez lehet a gond.
NAgyon szépen köszönöm az észrevételeket, javaslatokat!