Törölt nick Creative Commons License 2018.12.23 0 0 24962

Hja igen, ez eddig tartott.

 

-A Flickrről tud mindenki. Az talán január elsejével szűnik meg, vagy hogy is?

-Mivel a Flickrrel volt összekapcsolva a weboldalam, ráadásul a Hostinger is fizetőssé vált, nekem meg nincs kedvem ~13 ezer fotón újra kikockázni az arcokat és webtárhelyre feldobni a már cenzúrázott képeket, így arra se kell egy darabig számítani.

-A facebookos oldalamat meg fölöslegesnek találtam, így attól is könnyes búcsút vettem pár hete.

 

Akinek kell valami a galériámból, nagyjából egy hétig még lementheti azt; eredeti méretben letölthető minden képem. Ezzel összefüggésben: amint meglesz PRF-931* és elkönyvelhetem a KMKK-s 100%-ot, egy darabig pihentetem is ezt az egészet, mert rutinszerűvé vált részemről a dolog és nagyon megcsappant a motivációm. Na meg ezek már nem a diákjegyes éveim, amikor 3 ezer forintból megjártam Miskolcot és hazaértem 105 rendszámmal, hanem 4 óra vezetés alatt elégetek alsó hangon 5 ezer forintot, majd kiderül, hogy ismét dezinfó áldozatává váltam. Fotósmenetek eddig sem érdekeltek, rendezvényekre meg nem járok ki csak azért, hogy kiderüljön, hogy ténylegesen összegyűlt 20 Tourismo, 15 Neoplan meg 30 Setra (persze mind egyenfehéren), csak éppen koppra egymásra állva, ellenfényben. Nem mellesleg a fényképezőgépemet is kinőtték az igényeim már, egyszerűen nincs értelme egy újba pénzt invesztálni. De ez már csak magánügy, úgyhogy az emóval végeztem is. :D

 

*Létezik egyáltalán az a szar? Csak mert a tutibiztos infók már sokadjára sem stimmeltek és órákon keresztül hiába fagyoskodtam immáron harmadjára.

Előzmény: Törölt nick (24810)