Az én nagymamámnál, de a nagyapámnál is az állandó etetés, ami ilyen nagyszülői tulajdonság. A féltés, hogy nem lesz rájuk szükség, ezek hasonlóak. Ismeretségi körből az ilyen "nagy", legalább molett, de általában kövér nők, persze ez nagy általánosítás, de egy ilyet ismerek, aki nagyon ez a tápláló anya, süt-főz, mondok valamit, de nem azért, hogy tőle bármit is kérjek, és másnap behozza. Ugye ez igazából a Bikának feleltethető meg szerintem. Bika, esetleg Rák kombinációval. Amikor megtetszik valami az ilyen ember cuccaiban, vagy csak beszélgettek bármiről, eszedbe sem jut, hogy a tied legyen, nem birtokolni akarod, hanem megcsodálni azt a gyertyát, színes tollat, ruhadarabot, akármit, neki rögtön van otthon egy másik, amit be akar hozni neked, úgy kell lebeszélni róla, de többnyire annyira szívesen ajánlja, hogy otthon jössz rá egy idő után, hogy már megint egy olyan dologgal gazdagodtál, amit valszleg soha nem fogsz használni. :) Szerintem ez is Démétér.
Most hirtelen nem igazán jut eszembe, nincs nagyon terítéken semmi... majd ha eszembe jut, leírom.