Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 7 34

Szerintem mindenkinél elmondható, hogy létezik olyan, hogy bakancslista. Vannak, akiknél van olyan, amiről mindenki tud és van olyan, amit megtart magának, tehát egy titkos bakancslista, ami általában nem véletlenül titkos.

 

Az én titkos bakancslistámon nagyon kevés dolog van, de ennek első helyén egy elég abszurd dolog állt. Teszem hozzá, menyasszonyom van és nagyon szeretjük is egymást, de attól még férfiból vagyok én is. Ahogy mondani szokás, hűséget fogtam, nem vakságot, és ezért is, kicsit beteg módon a titkos bakancslistámon az első és legfőbb vágy az volt, hogy a legjobb barátom szintén menyasszonyát, akivel közös volt a lánykérés is, láthassam egyszer élőben teljesen meztelenül! Ennél tovább fantázia vonalon sem mentem, mivel nagyon jóban vagyunk mindkettőjükkel, és nem is tudok a lányra úgy tekinteni, mint szexpartnerre, de, ettől függetlenül álomszép lány, és, ahogy fentebb írtam, égtem a vágytól, hogy ruha nélkül láthassam egyszer.

 

Szerencsére a dolog össze is jött néhány napja. Bécsben jártunk, kirándultunk négyesben, és nyugaton a szauna fürdőruha mentes övezet. Annak rendje és módja szerint bebugyolálva szaunalepelbe mind a négyen elkezdtük a szaunázást. A lányok nem vetették le a lepelt, de mi férfiak igen. Itt mindkét lány először látta a másik vőlegényét meztelenül, de minket ez nem zavart. Mi így jártunk-keltünk a szaunában a kabinok közt és mindenhol, de a lányok nem tették ezt. Mivel tudtam, hogy itt a vissza nem térő alkalom, hogy beteljesüljön a titkos listám első pontja, ezért megpróbáltam túljárni az eszükön, ami sikerült is. A szauna világ jakuzzija szolgáltatott erre alapot, ahol is fogtam magam, és mindenféle szó nélkül beleültem. Majd jött a menyasszonyom is, majd a barátom is. Meglepetésemre mindenféle hezitálás nélkül, méghozzá egy „ez remek ötlet” felkiáltással csatlakozott hozzánk ő is, a másik lány is, aki habozás nélkül lekapta magáról a textilt, és elkezdett besétálni a medencébe!

 

És ott ültem én, szemben a lépcsőnek, mellettem a menyasszonyom, és úgy csodálhattam meg minden porcikáját a lánynak! Csodás volt! A továbbiakban már a lányoknak sem volt gond a meztelen szaunázás, így még sokáig tudtam élvezni a két gyönyörű hölgy látványát és társaságát! Imádtam!