wmage Creative Commons License 2018.12.21 0 0 408

Több dolgot adtam már el az oldalon keresztül, olx-esként élte a fénykorát, azóta egyre nehézkesebb maga a hirdetés feladás is, és ma is kiborították nálam a bilit.

Egyszerű, használt cuccok eladásáról beszélünk, amiket felújítottan garázsból előásva, vagy frissen beszerezve de igényeimet nem kielégítő mivoltuk miatt akartam eladni.

Az ügyfélszolgálatuk lassan (naponta max 2 levél) válaszol, az indoklásuk hiányos, és értelmezhetetlen. a szabályzatukat úgy értelmezik, ahogy nekik jól esik, és nem úgy, ahogy le van írva!

Pár példa közelmúltból:

- alig használt Jaragar karóra esete: ha megadom a márkanevet a hirdetésben, akkor eredetiség nyilatkozattal nyaggatnak) hol adnak 60e alatti órához bármely üzletben ilyet, pláne ha külföldi vétel volt?! Ha kihagyom a gyártó nevét, akkor meg a 3 kép, műszaki állapot, funkciók méret és anyag leírása már túl kevés infó a termékről a megjelenítéshez....

 - wifi router: garival együtt akartam eladni, (végül vaterán sikerült), de a jofogásnak tiltott termék, mert az internet eszköze, ami a modern kor fegyvere, és fegyvert, drogot ill alkoholt nem lehet cserélni.