rizsa79 Creative Commons License 2018.12.20 0 0 6783

Szex és New Yorkból megvan neked az a jelenet, hogy Miranda tanítja a szemorvost, hogy hol van a csikló? A pasi véletlenül se találja el, de olyan büszke magára, hogy Mirandának nincs szíve megmondani, hogy még a közelében se volt.

Tényleg egy idő után belefáradok abba, hogy próbálok valamit megértetni, mondom szépen, mondom csúnyán. És ő meg bólogat meg lelkes, és meg van róla győződve, hogy ő mindent megtett. Még haragudni se lehet rá, mert akkor én vagyok a házisárkány, aki mindenért tüzet fúj.

Az a baj, hogy másképp gondolkodunk. Neki a szex a cél, de nekem az lenne fontos, hogy a szex erősítse az összetartozásunkat. Erre ő azt mondaná, hogy mi összetartozunk. Ebben az a tény cseppet sem zavarja, hogy nincs bennünk semmi közös az elmúlt tizenvalahány éven kívül. Ő macskás, én kutyás, ő szeret a városban sörözni a haverokkal, én szeretek sétálni a természetben. Ő egész nap képes a netről leszedni az új zenéket, én meg elolvasok közben néhány regényt. De ha ezt így mondanád neki, akkor rávágná, hogy ő szeret olvasni és kirándulni, szóval nincs itt semmi baj, csak én fújom föl  ....

Még az is lehet, hogy néhány dolgot megtenne, ha kérném. De van, amit vele nem szeretnék megosztani, mert tudom, hogy unná vagy elcseszné, mert csak nekem akarna megfelelni.

Előzmény: bolond halál (6777)