bolond halál Creative Commons License 2018.12.20 0 0 6777

Anyám lehet, hogy tényleg Artemisz és Perszephoné, és ahogy haladtunk az időben, egyre inkább Perszephoné lett, talán most kezd el megint jobban Artemisz lenni. Nagyanyám szerintem Héra, van benne valami uralkodónős, eléggé autoriter személyiség, egy matriarcha, de a házasságot nem feladó nőtípus, és mellette igen, ez a tápláló anya, de inkább idősebb korára lett ilyen. De megkockáztatom, hogy nagyanyám fiatal korában Perszephoné volt, mert mindig nagyon fiatalnak nézett ki, és eléggé naiv is volt bizonyos kérdésekben a beszámolók szerint. :)

Miért nem beszéled meg a férjeddel, hogyan jó neked? Vagytok olyan viszonyban, nem? Amikor olvaslak, néha olyan, mintha visszamennénk a 19. századba. :) Nekem ott lett vége a se veled-se nélküled kapcsolatomnak, amikor már az ágyban is olyan önző volt, hogy azt mondtam, akkor köszönöm, ennyi elég volt. (mert addig megtettem azt, hogy időnként felugrottam hozzá, és amíg nem eszmélt fel, hogy neki önzőnek kell lennie, egész jókat szeretkeztünk)

A féltékennyé tevés nálad működik? (vagy másoknál működött?) Mert engem is próbált már, ez a plátói is, meg az előző párom is, és egyszerűen még jobban elmegy a kedvem ilyenkor tőlük, hosszú idő kell, mire újra kiváltják belőlem azt az érzést, amit korábban. Ha valaki el akar riasztani, ez tényleg hatásos. Ugye ez arról szól, hogy ha jobb neki a másikkal, akkor legyen a másikkal, én biztos nem fogok küzdeni az ő érzései ellen. Csak ne legyen ez a méltatlan helyzet. Nem akarom azt érezni, amikor vele vagyok, hogy ő legszívesebben egy másikkal lenne, akkor inkább legyen a másikkal, engem meg felejtsen el egy jó időre, legalább addig, amíg ki nem megy belőlem a sértettség. (pár hónap...pár év?) Ha meg velem akar lenni, azt versenyeztetés nélkül is tudnia kellene. Nem a másik nő fáj, hanem az, hogy meg akar bántani, hogy kínozni akar ezzel... ha választhatnék, hogy soha ne tudjam meg, hogy lefeküdt valaki mással, miközben engem ugyanúgy szeret, és ne tudódjon ki a külvilág számára, vagy nyilvánosan féltékennyé akarva tenni flörtölgessen másokkal, azt éreztesse, hogy lám, ez itt jobb nő nálad, miközben talán meg sem akarja fektetni, akkor az előbbit választanám, mert az utóbbi sokkal toxikusabb a lélekre nézve. Nem azért, mert ne lennének jobb nők nálam, szerintem szinte csak azok vannak...XD De ha már az akar leértékelni ez alapján, akit szeretek, akkor megkérdőjelezem az ő szeretetét, szerelmét, ami nélkül nincs értelme egy kapcsolatnak, még szexuális kapcsolatnak sincs értelme egymás tisztelete nélkül, mert örömöt is csak úgy tudunk okozni egymásnak.

Előzmény: rizsa79 (6767)