Elminster Aumar Creative Commons License 2018.12.19 -2 0 655

Ateistagyűlölő ostoba troll!

 

Ez a cikk már volt egyszer-kétszer (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=149764061&t=9037171), és ÉPPENHOGY AZ ELLENTÉTES eredményt hozta az eredeti tudományos kutatás, mint amit az belinkelt anyag hazudozója állít!

 

Elolvastad b@zmeg a kommenteket????

A leges legelső pontosan az eredeti cikk tartalmát ismerteti:

"Actually, the article your referencing to is saying just the opposite of your claim. The area that is being turned off is the fight or flight region, i.e. the area that makes rash decisions and is predicated by fear. When this is turned off people make more rational, thought out, and evidence based decisions. This is also why the test subjects were accepting of immigrants during the experiment."

 

Szabad fordításban: ha a delikvens agyában blokkolták a veszélyfelismerő és menekülés-harc döntő régiót, akkor a delikvens gondolkodása sokkal racionálisabbá vált, sokkal elfogadóbb lett a világnézetével ellentétes állításokra és az idegen emberekkel szemben. Azaz, hogy én is korábban az alapul szolgáló tudományos cikkel kapcsolatban leírtam:

"És az egészben az a végtelenül ironikus, hogy ha kikapcsolják az istenhitért is felelős egyik agyterületet, akkor éppenhogy MEGÉRTŐBB, EMPATIKUSABB, BEFOGADÓBB, MÁS SZÓVAL JOBB EMBEREKKÉ VÁLUNK." (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=149764098&t=9037171)

Előzmény: Sharion (654)