emem Creative Commons License 2018.12.16 -7 0 1355

"nem is bizonyították, nem is cáfolták meg a Tayos barlang legendáját"

hát igen, ahogyan ez várható volt, erre a kérdésre az egyedüli helyes választ (muhahaha) a magyar oldalon találod:

István Schlégl Hová tűnt onnét a rengeteg értékes anyag?,ja kik tűntették el?--engemet ez is érdekelne.

Tibor Zsámboki István Schlégl minden ott van. Senki sem tüntette el. Csak földi halandó nem férhet hozzá. Onnan senki sem hizhatott ki semmit. Móritz láthatta de csak egyszer volt Budán kutyavásár.

István Schlégl Úgy tudom ,hogy kirabolták,és én azt fogadom el,hisz tudom kiknek áll érdekében

Tibor Zsámboki István Schlégl rosszúl tudod. Csak annyit, hogy én személyesen ismertem Móriczot. Másrészt mindenki azt hisz amit akar.

Kováts Rozália István Schlégl Az egy másik lejárat, barlangrész lehetett, ahonnan elvittek tárgyakat. Csak az egész barlangrendszer Tayos néven ismert.

Zoltán Varga István Schlégl akkor fogadd el azt :-) Nekem nem fáj.

Zoltán Varga Kováts Rozália Ebből a járatból vittek el 3 ládányit 1976-ban szemtanúk beszámolója alapján. Nem érték (nem érhették) el a Fémkönyvtárat, az kb. 30 kilométerre va innen.

Kováts Rozália Zoltán Varga Igen, arra gondoltam én is - feltételezve, hogy talán István félreértés miatt keverte össze azt az esetet a Fémkönyvtár anyagával. (bocsi, ha nem)

Zoltán Varga A Fémkönyvtár megközelítéséért még lefejezés jár!

Előzmény: Törölt nick (1346)