angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 0 0 480

Agusztus kilencedike óta,mikor elkezdtem írni a Maya esetét a facebook,-on privátban,a privát email cimemre,továbbá sms-ben 176,azaz százhetvenhat bátorító,és gratuláló üzenetet kaptam. Azért mert nem hagytam annyiban a dolgot,nem hagytam magam leugatni,kiálltam Maya kislányunk értelmetlen haláláért.
Biztosítottak róla,hogy ők és az ismerőseiket is ezen fölbuzdítva nekiállnak árral szemben is,nem hagyják szó nélkül lehorgasztott fejjel elkullogva tűrni a szükségtelen beavatkázasokat,nyilvánvalóan haldokló kisállatuknak csillagászati áron adott értelmetlen gyógyszert,a túlaltatott,vagy műtét közben fölébredő kutyák macskák szenvedését,a fájdalomcsillapító elhanyagolását,vagy amint lelkiismeretlen orvosok teljesen fölösleges kezeléseket hajtanak végre,természetesen horribilis összegért,csak azért mert tudják egy igazi gazdi nem nézi mennyibe kerül a gyógyítás,remekül le lehet őket venni. fuxnak csak két fal műtétjét másoltam be,ahol a pénzlehúzásra dolgozott az a gonosz törpe.
176!!! Ez nagyon sok! Rengeteg csalás,fals diagnózis, szélhámoskodás folyik ebben a szakmában,főleg ha látják,hogy egy idős tehetetlen ember toporog zavartan.
Köszönöm azoknak akik megértették,hogy nem fájdalomdíjat akartam kicsikarni,sem másik kiskutyát kapni,hogy lekenyrezzenek ezzel.